bloggar från mobil.

Nu lånar jag Moas mobil för att blogga för jag har Inge internet på min mobil. Jag är nu på biblioteket och pluggar musik. I dag när jag har cyklat hem så ska jag packa till mamma och cykla till hemse för vi ska ha en klasskvällen efter det så går jag hem till mamma och sover där. Om det finns tillgång till data där ska jag försöka att blogga. Men nu ska jag plugga lite till sen ska jag disikera på biologin.


lots of love.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Dagen har inte gått som det var tänkt. När jag gick upp så var det inge att ta kort på se cykla jag till skolan sjukt kallt! I skolan har det varit bra, ganska kul. Och efter skolan så cyklade jag hem när det regna coh var is kallt. Jag är jätte trött så jag vill somna nu men lite för tidigt.
 
Nu pratar jag med mamma, saknar henne träffar henne inte så ofta. Nu har jag massor med läxor att göra så jag ska ju ta mig lite tid till det.

shine bright like a diamont.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
idag så gick jag upp jätte tidigt för att jag skulle ut och ta kort på frost men då var det inge frost. Jag ska göra mig färdig och sen ska jag cykla till mina småsyskon i denna kyla och sen så ska jag gå med dom till skolan. idag kommer jag ta med kameran till skolan för jag kanske ska hem till Anna.

Blogg.se har ju kommit til android för ett litet tag sen och jag tänkte att jag skulle blogga därifrån men just nu har min surf ut så jag kan inte blogga i skolan om jag inte går in på bibloteket, men jag försöker blogga så fort jag kan. Nu ska jag fixa mig innan jag ska till skolan. 

smoothie.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
såklart så han jag inte blogga i morse för at jag skulle lämna mina småsyskon som bor en bir bort ifrån mig så hade lite brottom. men nu iallafall så dricker jag smoothie och måste snart sova för ska upp jätte tidigt i morgon. Idag så har vi haft en vanlig dag typ, vi har fått vårat klassrum renoverat.
 
Jag hade då tänkt att lägga upp en vlogg snart när jag  har tid. Har aldrig gjort det förut förutom en gång när jag var liten den finns här på bloggen långt bak lite pinsam. Jag hade tänkt att sova nu och skriva lite mer i morgon.

Never say never.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Bloggen är nu färdigt och jag ska nu börja blogga på allvar. Jag ska snart hem till avla har igentligen lust att gå hem men lite för kallt för det så pappa kommer snart och hämtar mig. När jag kommer hem så ska jag städa mitt rum och fixa lite inför imorgon för då börjar jag ju i skolan.

jag ser på världens bästa film som heter '' LOL '' älskar den! Nu måste jag gå för hjälpa moa att städa.
 

Oct. 28, 2012


Movie.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
bloggen är nu färdig, förutom headern som vi fixar i morgon. Jag och moa hade tänkt att se på en film som heter '' Tjenare kungen '' gammal film men bra sen blir det att sova. Jag funderade på om det är i natt man ska ställa om klockan? Men nu ska vi titta på filmen. 

You only live once.

Foto/Redigering - Felicia Björklund | Canon EOS 400D
 

Snart är bloggen klar, det finns bara lite till att fixa. Vi har liten kvar i menyn och lite i inläggen. Idag så har jag varit och tagit kort med moa och hennes syster. Jag har inte dirket något att skriva om här. Jag är väldigt glad att vara tillbaka här i bloggen har verkligen saknat att blogga.
 
Vi har höstlov fast det är slut nu typ vi börjar på måndag igen. Jag funderar på att börja att vlogga här lite ibland. Men jag ska nu umgås med Moa och vara lite social men bloggen kommer bli klar i kväll eller i morgon hoppas jag.
 
 
 
 
 

Lite nya bilder.

             
 
 
Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
jag har ju inte tänkt på att blogga för jag väntar på min design asså att jag ska göra klart och så när jag har lust men det är lite mycket just nu. Vi har nu höstlov så att ska försöka snart. Idag har jag och jennifer varit i stan och tagit kort vid massa graffiti väggar sen var vi lite och kollade i affärer men hittade inget spännande. Nu blev det lite kort för det är som det är men vi ses snart här igen.
 
 
 
 
 

fixar lite

hej, nu fixar vi bloggen så det är lite stökigt just nu men när den är klar så kommer den bli fin hoppas vi.

RSS 2.0