Julafton.

MAMMAS KAMERA
 
nu är det första gången jag bloggar på typ tre veckor för jag har bott hos mamma och då har jag haft lite mycket att göra, sen så blir det att jag inte bloggar när jag bor hos mamma. Min jul har varit ganska bra, jag har firat med mamma min lossas pappa och några av mina syskon. Vi börja på morgonen med att äta lunch för vi vaknade lite senare på dagen. Sen var vi med varandra och åt fika sen böev det kvällsmat sen kom tomten! Alla mina små syskon bah : det är min pappa!! pappa det ´är du inte tomten! det var lite kul :) sen öppnade vi lite paket och mysade.
 
Jag vill bara berätta lite som det är nu typ som att min pappa är i Thailand men min halvsyster och han är 60 år och skaffa en tatuering :P sen så ska jag kanske bo hos mamma varannan vecka nu men då ska jag se till att blogga då! Sen börjar jag snart i skolan, okej inte snart men..aa det var typ allt bara men har inget mer att säga. Och det här blev lite slarvigt inlägg. hej då och GOD JUL!

mina skor.

    En dålig bild på min nya skor 
 
Nu är det lite sent på kvällen och det är då jag har tid att blogga. Men igår så var jag i visby med mamma, min syster och min systers pojkvän. Då köpte jag dom här skorna för 400 kr och sen köpte jag ett par byxor.
Det var det jag hade att säga :) 
 

7 December


potobooth
Hej allihopa! jag har lite mys hemma hos Angelica ( min syster ) och vi har sett på xfactor och awa vann som jag hade förväntat och det är faktiskt första gången som jag röstade rätt på som vann eller så på typ idol och sånt så hejade jag alltid på fel. Men det har varit mysigt. 
 
Jag hade tänkt om morgon dagen för att jag hinner inte skriva om det i morgon. Men jag ska till stan med mamma, Angelica och Angelicas pojkvän ( Henrik )  vi saka shoppa lite julklappar och jag sak köpa skor och ett par nya byxor. Men nu ska jag faktiskt sova för jag ska upp i morgon och se julkalendern :) 

Vad jag köpte på Ullared/Gekås.

 

 
När jag var på Ullared så köpte jag detta, jag orkar inte skriva vad allt kostade men det var INTE dyrt! Men det var allt jag hade att säga, så hej då! :) 

Mina dagar på Ullared / Anderstorp.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
Det blev ingen bra bild, för det var mörkt.
 
Jag har ju varit i Anderstorp och Ullared från måndagen till Onsdagen och jag tänkte berätta om dom dagarna här nere.
 
Måndag: Vi åkte tidigt på morognen med båten satt där i ungefår 3 och en halv timme, sen hade vi en lång bit att köra, vi körde typ i 7 timmar eller något. Vi stanade två gånger, en gång för vi skulle in på Ikea en snabbis, och sen andra gången tog vi ett stop för att vi skulle äta lite lunch. Vi var framme i Anderstorp  vid kvällen och sov hos min bror.
 
Tisdag: Vi åkte från Anderstorp vid kl. 08.00 för att hinna gå på Gekås. vi var framma vid kanske 9 typ sen gick vi där någon timme och sedan var det dgas för lunch. Då åt vi på någon resturang och sen gick vi in i gen, vi gick där nästn tolv timmar samanlagt den dagen. Efter vi varit på Gekås gick vi och åt i gen på en annan resturang, sen åkte vi tillbaka till Anderstorp och sov där.
 
Onsdag: På Onsdagen så fick vi oss en liten sov morgon. När vi vakna hade vi inga planer för dagen, men till slut blev deta att vi skulle åka till Gekås i Ullared en liten stund innan vi började våran resa hem. När vi var klara där så körde vi hela vägen tillbaka till Oskarshamn och åkte båten hem. På kvällen sov vi hos min andra bror.
 
Torsdag: På tisdagen skulle jag till skolan så vi åkte från Visby till min skola och gick där till klockan var tre. 
 
Det var mina dagar och det var jätte kul! Det kommer upp en video på vad jag har köpt på ullared :)
 
 

RSS 2.0