Lösenord :s

Hej nu är det så att det är kväll och jag vll säga en sak jo den dagen jag va med moa så bloggade jag men sen när jag kom hem så hade jag inte internet till min data så jag lånade pappas data den är trådlös och jag visste inte lösenordet till min blogg men jag hade det inlagt i min dator så nu bytte jag och tänkte börja nu på alvar det kanske inte hinner så mycket men det hoppas vi alla säkert :) men nu ska jag sova :) godd natta

Pussokram<3


Tyckte bara den var lite rolig:)
Foto: en tjej
kamera: srostem
modell: Jag och Moa

Godmorgon. ♥

Godmorgon! ♥
Nu sitter jag i sängen och Moa på skrivbordet och vi har just ätiti frukost toust och obo'y. GOTT.. Sen så vet jag inte hur dags jag kommer hem. och jag kan jö inte ladda upp bilder här hos Moa och jag kan inte sitta vid min data hemma vi har just flyttat och får inte internet fören nästa veck men jag lånar pappas data.  Nu ska jag kolla lite på vad Moa gör.

Hej då.♥ Pussokram ♥

Sover hos Moa i natt. ♥

Hej ♥
Nu så är det bloggen som gäller jag vill bara blogga men ja att nu är jag med moa men hon har jö bloggpaus men men kolla hennes blogg ändå och följa den gjärna.
Och sen så nu när jag inte bloggade så flyttade vi så vi har flyttat klart eller vi sover där men vi har inte flyttat källaren men det hinner vi och sen så i morse så lämnade vi en kattunge det heter chippen och han var jätte söt men som tur var så fick min bror den så jag kan hälsa på den i bland och det finns en historia om hur vi fick katten men får ej säga men vi får snart kattungar för våran katt väntar barn kan man säga. Men sen så vet jag inte om vi ska spra alla eller sälja alla förutom en och behålla den men men nu så ska jag se lite på datorn och hopas att jag skriver ofta :)

Men ses snart i gen ♥ 

KAN INTE LADDA UPP BILD NÄR JAG ÄR HOS MOA MEN FÅR SE EN BILD HEMMA <3

Fanny har en ny header



Hej!
Det är Moa från http://mosiie.blogg.se/ som bloggar här just nu. Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att Fanny har skaffat en ny header, vet ni vem som har gjort den? Jag! :D Fanny bestämmde hur den skulle se ut och jag gjorde bara efter hennes order. :p Men hon blev iaf nöjd och det är ju bra! :)

RSS 2.0