Happy Halloween!

 
 
 
Booooo! Idag är det Halloween och det tänker jag fira genom att åka hem till mamma och fira med mina småsyskon och bara mysa. Hade inte tänkt att klä ut mig eller så men skulle gärna vilja göra det.
Men halloween här på gotland är ganska tråkig, men tänk att vara i USA och klä ut sig eller något!
 
Idag så var det inget speciellt i skolan förutom att en häxa kom in i vårat klassrum och slängde godis på oss.
Haha! Men nu ska jag ta och cykla till mamma. Och jag hoppas ni får en jätte läskig halloween!
Hejdåååå!

Unboxing Glossybox

Canon Eos 1100D
 
Igår när jag kom hem ifrån skolan så åkte pappa till konsum för att hämta min Glossybox. När han kom med den så blev jag sjukt glad bara för att förpackningen var så sjukt snygg!
Är sjukt nöjd med allt!
 
Detta kom med i boxen:
 
Make up store - Higt tech lighter
Krämig produkt som kan användas för att ljusa upp och framhäva vissa delar i ansiktet - Kindben, under ögonbryn o.s.v. Mycket fin att lägga direkt på läpparna och blanda ut med läppglans.
Orginalprodukt 155kr/st
 
Dax - Alcogel pear & lilly - Perfekt i höst och vinter!
Håll bacillerna borta med denna effektiva handdesinfektion men frissk doft av päron och vita liljor i en praktiskt flaska som passar perfekt i handväskan eller att ha stående i badrummet hemma.
Orginalprodukt 64kr/250ml
 
Egyptian magic - All purpose skin cream
Vanlig dryg universalkräm som djupt återfuktande och läkande - räddaren i nöden för torra knogar, armbågar, läppar och så vidare. Innehåller enbart naturliga ingredienser.
Orginalprodukt 235kr/59ml
 
Me Me Me cosmetics - Cheek and lip tint ''Coral blossom''
Få en hållbar och fräsch tint av färg på både läppar och kinder med denna bästsäljare från MeMeMe. Pensla på önskad mngd färg och jämna till med fingertoppen.
Orginalprodukt 69kr
 
So susan - Universal blush
Rouge som ger fräsch färg som anpassar sig efter din hudton. Dess mjuka konsistens gör den både behaglig och lättapplicerad. Den är dessutom återfuktande och näringsgivande.
Orginalprodukt 199kr
 
 

Tisdag

Canon Eos 11100D
 
Det känns som det nästa har gått hela veckan men det är nästan bara början.
Så ännu mycket kvar att kämpa för.
 
Efter skolan skulle jag dirket till stan i 2 timmar sen hem igen. Då kommer Jennifer hem till mig och vi umgicks lite. Så nu sitter jag i sängen efter att tagit en varm skön dusch! Så nu taggar vi för morgondagen!
 

Lite diy

 
Canon Eos 1100D
 
I lördags så gick jag över till min syster för att ha lite pyssel och umgås. Och då hände detta! Min data var helt vit men nu är den så fin med lite zebra mönster och lite nitar. Älskar förändringar!
 
 

Monday

Canon Eos 1100D
 
Måndag.. Nu är veckan igång!
Dagen gick hur snabbt som helst. Så efter skolan så följde jag med moa hem och vi bakade lite chokladmuffins och mysde framför desperate housewives. Så sjukt skönt att ändå bara ta det lungt
och bara ladda upp för morgondagen,
 
Nu är jag hemma i min säng och vill bara lägga mig ner och sova. Men ska ännu fixa min svenska läxa. Ska alltså skriv en uppsats på 4 sidor och har inte skrivit något.
Så får verkligen lägga ifrån mig datan och börja nu.
 
 

Höstmys

 
 
Canon Eos 1100D
 

En söndagskväll och jag har tagit mig tid till att uppdaterat mitt rum med lite höst känsla. Det bästa med hösten är ju alla färger och alla ljus som man tänder på kvällarna, sååå mysigt!
 
Skolan börjar i morgon och jag är inte redo, men för att känna mig lite redo så ser jag på The Vampire Diaries. Det bästa som finns!
 

En hel dag i stan

Canon Eos 1100D
 
Igår så var jag och min syster på stan och shoppade lite, träffade min bror och tog en fika på Waynes Coffee och bara satt och prata och hade det lite mysigt! När han väl åkte hem så tog jag och syrran en liten promenad till Rusta och sen tillbaka. Så från kl.11 till kl.16. Så en hel dag istan.
 
Denna lördag känns mer som en söndag, inte för den är långtråkig eller så men mer att det är höstlov och jag har varit ledig en hel vecka. Men idag  blir det nog bara en chill dag. Hoppas ni hade e bra fredag!
 

22 Oktober

 
Ååå! det finns så mycket att berätta.
För det första så är jag tillbaka, ni som läser min blogg här visste inte, men ett litet tag så bytte jag
 bloggportal till Devote.se men sedan kände jag att det var inte min grej så nu stannar jag här. Jag har nu höstlov och den känslan är underbar! Men snart är det slut och det är dags att förbreda sig för skolan igen.
 
Men tanken på att det snart blir vinter känns helt overkligt, för jag vill gärna ha kvar hösten och alla fina färger. Men det betyder att jag kommer närmare tills jag ska åka till Thailand. Det är bara 44 dagar kvar. Det är så sjukt!
 
Puss!
 

RSS 2.0