Solen


Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

God eftermiddag, så långt dagen har gått har den varit super! Solen är uppe och konstigt nog är det skjukt varmt. Solen värmer en då sjukt mycket, fast det bara är vår.

17:31 och solen är fortfarande kvar och jag bara älskar det! Hoppas ni har en bra dag! 

Fredag


Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Hejsan, nu var det ett tag sen, men det glömmer vi och tar nya tag! Idag har det varit en superdag! Tacos och longboard och en massa sol. Lets dance är på tv nu och vi ligger nerbäddade i sängen mycket trevlig dag! 

Nästa vecka så går jag inte i skolan utan jag ska praoa på rusta med en kompis i en hel vecka, riktigt kul! 



Haul

#Beauty #beautybox #firstvideo


Klättring och Glassmagasinet



























Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Hejsan! Nu så är det söndag och jag känner mig helt slut! Hela dagen i går så höll jag igång. Jag åkte inte till stan med  kompisar och där träffa vi våran konfirmand grupp. Då gick vi och klättra i en silo och det var sjukt kul! En sak som man skulle kunna göra om. Efter det så åt vi på Glassmagasinet och det var årets första och jag tycker det är riktigt coolt och det var supergott! 

Efter den goda glassen så gick vi till en kyrka och gick längst upp på kyrktorn och det var en sjukt fin utsikt. Mysigt. Efter det så träffa vi konfirmander från hela Gotland och då fick jag träffa mina andra underbara vänner som man kanske inte träffar så ofta så det var super trevligt. Men där så gjorde vi en massa saker där som var jätte roliga. Och fick ont i mitt ben efter jag trampa snett och sen så gjorde det ont hela tiden när jag låg still. Jätte jobbigt! Men en underbar dag! 


Fria vägar

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Torsdagen klar! Och imorgon är det fredag och det ska bli så skönt, ska inte ha någon kompis eller något ska bara vara hemma och mysa! 

Nu är jag i sängen och ska snart sova men ska se klar 90210 som jag precis börjat se. Riktig bra på ett sett men ändå ganska dryg men hoppas det blir bättre. 

Ovanför så ser ni två bilder som är riktigt våriga. Och idag när jag kom hem idag så märkte jag att våra små gator vid lägenheterna så hade dom tagit bort gruset så nu kan jag äntligen åka longboard ordentligt! Älskar våren, men längtar till sommaren! 


Mysig dag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Idag när jag gick i skolan så var det såååå drygt. Hela dagen kändes som en hel vecka! Men när jag kom hem blev allt bättre. Jag gick hem till min syster och firade hennes sambo på hans födelsedag. Riktigt kul, god mat, tårta och en rolig tid med fina personer! 

Vår, verkligen vår!


Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Veckan har börjar super, börjat använda min longboard nu. Det är fortfarande mycket grus på vägen men det går. Härligt att våren snart är här. Jag tycker den är här och det är så skönt.

Veckan har varit bra när man umgås med rätt människor och är i rätt miljö. 

Så skönt!

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Städat

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Äntligen städat rum, nu ska jag snart äta mat och sedan ut och gå. Och efter det ska jag ta ett varmt bad. Det är inte ofta jag är sugen på det men längtar! 

Elsas värld

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 
Just nu ser jag elsas värld, jag har sett säsong 1 och jag älska det. Så nu ser jag säsong som kom ut för ett tag sen och jag älskar den redan.  


Kladdkaka


Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Mys ikväll med podcast och filmer. 



Lördag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Lördag, en fin dag i veckan. Men idag så har det vart blåsigt och mörk och så men nu senare på eftermiddag så blev det lite sol då och då men fortfarande blåsigt. 

Jag hade tänkt att göra en massa vloggar. Och typ städa mitt rum och göra saker som jag behöver göra. Kommer inte ha någon kompis här så har mycket tid. Men istället ligger jag i sängen och lyssnar på Andrea och Mathildas podcast. Men nu ska jag ställa min upp och städa mitt rum. 
Hur har din lördag varit så här långt? 


Lyckad kväll


Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Fredagkväll, det blev bättre än tänkt. Jag kom hem i från skolan och satt vid tv och tänkte att denna kväll kommer inte va kul. Men sedan så skrev jag och fråga min syster om jag och pappa kunde komma dit och äta så vi gick dit och fick nästan som tacos fast med kött. Det var så sjukt gott! Sedan gick pappa hem och jag stanna lite längre. Då satt vi och lekte med killen på bilden som heter milliam. Underbar kille! Sedan gick jag hem och så sjukt skönt att gå, och nu sitter jag i mitt rum och pratar FaceTime med Anna och äter en massa. Kvällen är lyckad till slut. 

Fredag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Godmorgon, idag är det fredag och det är väll skönt men har inga stora planer direkt så det är att gå i skolan och sedan hem. Ska gå till skolan om typ 10 min, det ska bli skönt. Det är så skönt att vara ute. Solen är underbar! 


Jobbig dag i Visby

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Som sakt så har jag vart i stan idag. Jag kom dit med bussen var skit trött för att jag sov på bussen, jag fick direkt in i en affär och sedan slöt min min mobil att fingera så jag kunde inte få tag i pappa. Så jag fick panik och han visste inte vart jag va när han skulle hämta mig. Så jag sprang till ett biblotek och låna deras telefon. Sedan kom han och då var jag tvungen att köpa en piggelin för att känna mig lugn för hade panik. Sedan när pappa kom gick vi på möte och sedan åt på Max efter maten gick vi och köpte nya solglasögon till mig från Cubus. Och sedan hälsa vi på min syster och sedan åkte vi hem. Och nu sitter jag här med en kopp varm choklad i sängen och lyssnar på Andrea och Mathildas podcast. Mys! 

Bussen, tråkigaste som finns.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Sitter på bussen och den är så sjukt tråkigt men min mobil gör det roligare och det är skönt att kunna tänka lite i ensamhet. 

När jag åker till stan så ska vi på möte sen är jag i stan hela dagen nästan så ses sen! 

Blogg från mobilen

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Hej! Nu är jag på min mya mobil, och det känns skönt för nu kan jag blogga vart jag än är. På bilden ser ni vad jag har på idag. Har mycket svart på mig idag. 

Senare ska jag åka till stan på möte med min pappa. Men kommer dit tidigare så jag får gå där en stund, kolla i affärer och sånt. 


nytt, Iphone 5c

)
Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Jag är så glad att det inte går att förklara! Därför har jag gjort en video som jag pratar om min mobil och ni får träffa min syster en stund. Jag är superglad över den! NI FÖRSTÅR INTE!!!! 
 

Info vlogg

 

RSS 2.0