morsdag.



ja som sakt i dag så är det morsdag men den är snart över. jag har tyvär inte firat min mamma i dag men det gör jag nästa helg. idag har jag faktiskt haft en lugn dag jag har bara varit hemma... i morgon när jag kommer till skolan så ska vi på prao med en gång hoppas det går bra.

men nu ska jag faktiskt sova för jag börjar bli trött så vi ses någon annan gång.

att det tar sådan långt tid.


vi saknar dig här i livet ♥

tjaaaaaa, jag saknar rikki sjuuukt mycket det var våran hund. men ja i dag hade vi besök och lite så sen blir det stan i morgon med moa yeeeahh!!  ja i går va vi på disco först var det skiiit drygt som vanligt men sen börja det bli kul precis när man ska hem... men jag och jonna hade våran lilla efterfest me barbie film och allt.

ja jag har inte så mycket att skriva om för jag är skit trött och ska upp tidigt i morgon + att jag beställde mina kläder i torsdags och dom kom i dag...... ville bara säga det helt sjukt att det tog så långt tid!!
men hejdå på er.


lediga nurå.



tjaaa, i dag har det hänt mycket kan jag lova. men orkar inte skriva för då kommer alla bah '' carface '' hahah.
men i dag var denna vecka slut med skoldagar, vi är lediga i morgon och på fredag inet så ofta man är med då sover jonna här och vi ska gå på alla sexans sista disco ( det är drygt men... ) men jag ska snart se film med linn och jonathan eller får se hur det blir.

ja juste på lördag åker jag och moa till stan och på söndag firar vi båda min bröders födelsedag i efterskott. och i dag har jag fått världens cooooolaste hedset. kommer kanske upp på bloggen kanske...  men i morgon kanske jag inte bloggar så mycket för jag ska nog umgås lite med jonna men vi får se då
vad ska ni göra i helgen?

kan inte ladda upp bilder.

kan inte ladda upp bilder just nu men jag tänkte bara säga snabbt att jag skriver i morgon i ställer puss på er! ♥

väntar.


bild från mobilen.

tjenamors. jag väntaaaar jag vill att mina kläder ska komma!!!! men i morgon ska jag inte göra något. men på torsdag är vi lediga och då sover nog jonna här och ska vi typ på disco men vet inte om det kommer bli kul men man måste ju gå på sitt sista disco innan man börjar 7:an. men sen på lördag ska jag och moa till stan köpa lite saker och så.

nu ska jag ta och se på gårdagens big brother. så vi sen vell sen hoppas jag. och sen skulle jag säga att det kommer ny design snart. :)

godmorgon gotland.


bild från i går.

godmorgon Gotland nu har typ jag vaknat eller typ för en halvtimme sen och nu är jag färdig jag ska bara ner, men i dag är det inget speciellt så ha inte mycket att skriva men det har jag nig när jag kommer hem i dag. jag ska ner nu och äta för bussen kommer snart så vi ses antagligen i skolan eller när jag kommer hem. love youuuu gayyys!

sova.


har tagit bilder i dag.

tjaa, jag ska typ snart sova men tänkte berätta om min dag först.
i skolan så hade vi en vikarie ( så jäkla skönt ) slippa våran riktiga. men han var skit rolig.
sen så gjorde vi inget mer än en vanlig skoldag sen åkte jag till moa, sen var det raka vägen hem och börja arbeta. det var typ min fina dag :)

i morgon ska jag ha kvartsamtal det suger men jag tror inet jag har gjort något dumt? men det får vi se då, sen på torsdag så ska jonna sova här, för jag har lovat henne jätttttte länge men nu blev det äntligen klart när och vart vi skulle sova så det är skönt. sen på lördag åker jag och moa till stan kanske men vi får se. men nu ska jag faktiskt sova så byeee.

76 dagar.


den senaste bilden på mig som moa tog på mig.

tjaaaa, nu ska jag ner och se på big brother, det har redan börjat men jag ville bara blogga lite. ja som sakt mina kläder kommer snart och sen så fyller jag år om 76 dagar ganska långt dit men det blir supeeer! och vi sluter i skolan den 14 så det är inet så långt kvar, yeees..

nu är jag i mitt stökiga rum som måste måste bli rent snart! men jag ska faktiskt gå ner och se vem som åker ut i big brother av : camilli, vobban eller hanna J
vi får väl se.

gina tricot.


detta beställde jag i torsdag eller fredag så det kommer nog snart.

i kväll hade jag inte tänkt mig att göra något speciellt för jag vet inte vad jag ska göra så.....
det är ju så att snart går jag ut sexan så då börjar jag i sjuan ochdå börjar vi skolan klockan kl 9 så då kan jag ju börja blogga lite mer kanske :* jag har ingen kamera så det kommer komma lite dåliga bilder och så men ächh, det går ändå! i går fick jag lite anda kläder från min styvmamma och det var två klänningar och två tröjor och jag tyckte dom var jätte fina.

nu går vi till nästa sak, jag har nog bestämt mig för vad jag ska ha på skolavslutningen. vad ska ni ha för kläder? men nu ska jag ta och umgås lite med dom här i huset ♥

skolan


ett smycke jag vill ha!

jag ville bara säga att just nu är vi i skolan och fröken kommer just nu men jag vill bara säga att när jag kommer hem ska jag kanske vara med jonna och kanske städa mitt rum. men hej då

p.s moa min bästis om du ser detta  så ska du veta att jag SAKNAR dig! ♥

RSS 2.0