BASIC

Ibland när man känner för att köra den enklare stilen i skolan. 
 
Ennu en tråkig tisdag i skolan, tänker inte änns skriva vad jag gjort, för inget av det är intressant! 
Utan nu är jag bara riktigt trött och ska bara ta det lungt hela kvällen, men ska kanske göra någon liten läxa! 

LILLEBROR, 5 MÅNADER!


ÄLSKAR HONOM NÅGOT OTROLIGT!

SÖNDAGS FRUKOST

 
På söndag när man har lite mer tid på morgonen, kan man alltid lyxa till det. Idag gjorde jag American Pancakes men min fina syster! Väldigt mättande men så himla gott! 
 
Resten av dagen kommer vi att lägga tid på fotorafering, vi ska hinna med en himla massa teman. Så vi hoppas det blir bra! 
 
Vad ska ni göra denna söndag? 

Miio Diezel Camaro

 
 
 
Idag har han fått sitt namn, min lillebror Miio! En dag med människor, glädje, och tårta såklart! 
Miio betyder något otroligt för mig, han är inte bara min halv lillebror utan en person som jag älskar med hela mitt hjärta. En person som jag kommer stötta hela livet ut! 
 
Mycket kärlek till dig Miio! ♥
 

PAUS

Hej! Jag brukar alltid sluta blogga av olika anledningar och inte förvarna. Så just nu har ja lite problem med mina bilder och kamera och lite sånt så jag tänkte att ja kunde stoppa lite och komma tillbaka när jag jag göra det klokt! Så jag hoppas vi ses snart igen! :)

Väntar på lyckan


Jag är så himla glad, jag väntar på en MacBook! Den är inte ny för det är så himla dyrt. Så jag har köpt en  begagnad för ett väldigt bra pris. Det jag hoppas är att kan få IMovie och lite andra program och sedan gillar jag det systemet fast behöver lära mig lite mer. Men det hjälper min syster mig med! 

Vill med en gång tacka min underbara syster som har fixat min design och lagt tid på det. Och dessa underbara bilder som min syster fixat. Tack så himla mycket!    

Beatrice uppdaterar Fannys blogg.

 
Tänkte vara snäll och uppdatera din blogg medan jag ändå är inne och fixar din design. Finns ännu mycket kvar som jag ska fixa, men en ny header och profilbild är en bra början. Eller hur?

För alla som undrar när min lillasyster kommer börja blogga igen kan jag meddela att hon kommer uppdatera oss med massor av video/bilder ifrån Thailand. Så håll ut några dagar och invänta flera inlägg ifrån henne, så länge kan ni lämna en kommentar så besöker hon eran blogg så fort hon har kommit in i sin vardag. Puss på dig bästa syster, med vänliga hälsningar din syster Beatrice.

GOTT NYTT ÅR!

 
 
Gott nytt år till er i Sverige! Mitt år började dock för 6 timmar sen eftersom jag är i Thailand. Min dag började med att gå till stranden och fick solbränna... Senare på dagen så åt vi middag allihopa och sedan gick vi för att se raketerna. Och det var så himla underbart med alla raketer. Önskar jag kunde få med ALLT på bild men det var så mycket att jag inte hann med. Hoppas ni får ett underbart 2015!
 
Jag vill tacka alla som har varit med och gjort mitt år fantastiskt!
Nu börjar ett nytt år och jag är sjukt taggad!
Gott nytt år och bara lev i nuet! <3
 
 
 

RSS 2.0