Kärlek till bästavän

Foto/Redigering - Moa Bjorklund | Canon EOS 1100D
 
Gott nytt år! 2013 har varit et bra år lika som dom andra. Att det är ett nytt år för mig är att man kan börja om, om det har hänt något dåligt. Men nu kan inget bli dåligt för denna kväll ska jag tillbringa med min bästavän. Vi ska sova i en stuga och umgås och bara ha så bra som möjligt. 
Hoppas ni har en bra nyår och tar det försiktigt.
 

Bilder från min jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God jul

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 1100D
Helt sjukt nu är det JUL!!! helt sjukt. Idag ska jag ha jätte mysig med min familj och öppna en massa presenter och bara leva! God jul på er <3
 

Favorit julsång - Mistletoe

 Justin Bieber - Mistletoe 
 
Detta är den sången jag blir mest taggad på julen. För julen är ju i morgon! Det är helt galet. Jag ska fira hemma hon min mamma eftersom min pappa är i Thailand och firar.
Hur ska ni fira jul?
Vilken är din favorit julsång?
 
Ni får ha en bra jul. God jul ♥

Åker nu

 
Lite snabbt såhär. Jag ska nu åka till den finaste tjejen Moa.
 
Den här bilden är från min webbkamera och som ni verkar är den inte så bra men i bland får jag ha sånna bilder.
 
 

Vad kommer efter detta?

En gammal bild på lilla mig.
 
Lite kul att jag hitta den här bilden efter ett par år, liten var man iaf. Saknar den tiden man slapp allt detta som händer idag. Jag har haft ganska mycket problem så att jag har inte hunnit skriva här på ett tag.
 
Men nu ska jag sova hos min allra bästa syster, den bästa man kan ha! Bara när vi varit i två timmar så känns det som vi varit i evigheter och haft så jävla kul! loveu
 
Snart jullov och snart julafton! Hur ska ni fira eran jul? Jag kommer inte fira något större för det är som det är men längtar til att få träffa mina andra syskon.

Min första julklapp!

 
 
Här är en underbrar present jag fick av min bästavän. Det ska vara en julklapp men vi kunde inte vänta så jag fick den i förväg. jag är superglad för har alltid viljat ha en. Jag började faktiskt gråta. Men kan skriva mer i morgon för jag ska sova så jag orkar med morgondagen i skolan. 
 

Mina kläder idag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Här är en snabb titt på mina kläder jag har idag.
 

3 December

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
3 December, det är helt sjukt! det ska ju va snö nu. Jag längtar så mycket till den fösta snön men sen vill jag bara att det ska försvinna efter nyår. Orkar inte med något slask eller så.
Starten på denna vecka har varit så trög. Jag har varit trött varenda dag.
 
Ikväll har det varit slapp hela kvällen och jag blev jätte sugen på Noblesse så jag gick och köpte det. Sedan har jag suttit i sängen och sätt på Gossip Girl. Jag vill bara sova så jag ska nog krypa ner lite i förväg och bara mysa och se på film. Hoppas ni har det bra!

nytt

bara lite snabbt uppdaterat. det är lite fel i slutet men det var det sista jag sa som inte kom med helt men hoppas ni gillar den ändå
 

RSS 2.0