Clouds

 
Detta är en så sjukt cool bild, förut så åskade det och var inte alls ett bra väder. Men när det väl bev lite bättre så gick jag ut och såg detta. Det är ingen rediskering eller något. Men så sjukt coolt. Blev lite mörkare eftersom det blev fokus på ljuset. Men mysig början på sommarlovet, or not. 
 

SOMMARLOV

Moa, Jennelie och jag 
 
Igår så fick vi sommarlov! Är så sjukt glad, sommaren börjar nu och det kommer hända så mycket. 
Jag ska sommarjobba ganska mycket men jag kommer ändå ha en bra sommar med vänner, familj och en massa sol och shopping. Mycket som man längtar till men sen kommer dagarna då jag inte har något att göra men det är väll då jag kommer hänga här! Hoppas ni får eller har haft en bra start på sommaren. 
 

Tiden går snabbt

 
Jag har ingen ursäkt, jag ör för dålig för att blogga helt enkelt. Nej, men det har varit så mycket på sistonde. Vi slutar skolan om bara några dagar ( 12 Juni ) och på söndag tar jag min konfirmation och det blir så svårt att hinna blogga där i mellan. Sen är det väll lite så att jag inte varit säker om jag ska vara kvar på blogg.se men jag tror jag stannar här. Fundera på att flytta till devote.se men just nu vet jag inte. 
 
Jag ska lära mig att inläggen behöver inte vara fulla med text utan bara man uppdaterar och så. Jag ska verkligen börja fokusera nu i sommar och kanske börja lite mer med youtube också. Men ville bara säga detta och nu SKA jag uppdatera så ofta jag kan! 
 

RSS 2.0