Helg hos min syster

Min helg har jag nästan bara varit hos min syster, och det har varit så kul!

Äventyr i skogen

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Igår så var det fredag och vi gick i skolan. Men det var inte en vanlig fredag. Våran klass hade ett litet äventyr. Det var meningen att vi skulle ja ett rollspel och att vi var proffs på någon agent sak. Och då skulle vi ta oss igenom en hel skog och lämna en sändare i ett tält. Men det var inte enkelt. Det var vakter också, som kunde ta oss. Det var sjukt kul. Vi åt hamburgare i skogen och så. Men det var en sjukt kul grej att göra med klassen. Svårt att förklara vad man skulle göra men hoppas ni förstog. 



Första doppet!

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Idag efter skolan så åkte jag, moa och pappa med några personer till lojsta och där grilla vi och bara mysa. Efter vi vara klara så ser ni på bilden att vi tog första doppet!!! Det var så sjukt kallt men ändå så kul att göra det. Vill att det ska va varmt och så man kan bada länge. Vi hoppa i och sen upp direkt igen bara för det var så himla kallt. Trodde det inte skulle va så kallt. Kunde inte andas när jag kom upp typ.. Men riktigt kul! (Vi åt glass efter det) 

Solen kom äntligen fram

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Som nog dom flesta har märkt så har det varit varit ett superfint väder! Därför bestämde jag och pappa oss för att åka till min halv-syster. Riktigt mysigt med mat, småbarn, och en massa folk! 






Glad påsk!

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
Andra bilden är tagen från google.
 
Glad påsk allihopa! Om jag ska vara ärlig så vet jag ingeting om påsk, okej jag vet varför vi firar men jag vet inte vilka dagar som är vilka eller så. Men idag känner jag för att fira påsk. Jag hade sjukt tråkigt i början av dagen men sedan så gick jag till min syster och hade sjukt kul. 
 
När jag kom hem så lagade jag och pappa en underbr god mat. Grillat kött, potatis och morötter i ugn och en god bearnaisesås. Och nu sitter jag utanför våran dörr i solnedgången och skriver i min blogg och ser på film. Ikväll ska jag mysa och se på film och äta lösgodis som jag inte har gjort på länge. 
 
Hoppas ni har och kommer ha underbara dagar nu i påsk. Glad påsk! 
 

Känns som helg

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c

Igår så sov Moa här och vi hade mysigt med grillning och solnedgång. Och det var en dag vi umgicks och åt B&J. 

Idag så har jag faktiskt bara suttit hemma och inte gjort något. Men i morgon kanske jag ska till Moa igen. 


Bästa påsklov

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c

Måndag, känns som lördag. Det är sjukt skönt att vara ledig och att kunna gå i långklänning utan att frysa. Underbart! Igår innan vi skulle till konfan så hade vi ingen skjuts så vi cykla. Det var hemskt för det var 9.7 km i motvind!! Det vag sjukt jobbigt men när vi kom fram så kan jag inte säga att det var värt det. Efter det så sov moa här hos mig. 

Idag skulle vi åka till stan men så blev det iaf inte för hon skulle jobba då det blir en dag hemma och bara softa och göra vad jag vill. Älskar lov! 

Söndag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c

Hej allihopa! Jag kan börja med att nu har vi PÅSKLOV! Det är så sjukt skönt att vara ledig ett tag och få vara med kompisar och göra saker man behöver göra. Själv är jag med moa och hon har varit i England ett tag så nu fick vi äntligen sova över och vi har faktiskt haft riktigt kul. Först så gick hon 8 km och jag åkte longboard. Sen så nu har jag åkt 6km och hon har gått med hundarna och det är då skönt när solen är ute också. 

Snart ska vi på konfa men vi vet inte om vi kan komma dit, vi tänkte cykla men det blåser så mycket så vi vet inte ännu.  Men vi får se senare. Men hoppas ni har en bra söndag för det har jag! 

Prao veckan

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Denna veckan som precis tagit slut så har jag varit på prao som man är på i 8:an. Då var jag på rusta med min kompis, då vi fick packa upp nya saker och fronta och dessutom har vi plockar upp 250 flaskor Victoria Secret som tog slut efter en dag! Haha folk älskar tydligen dom typ 10 åringar haha. Lite långtråkigt var det eftersom dom andra saker måste större göra. Men det var en kul upplevelse att testa på vuxen livet. 

Min lunch ser ni på bilden och det roliga var att jag åt där för första gången och blev frågad en massa frågor av en random person om maten. Och dom var svåra att svara på men improviserade ganska mycket! Men den veckan var faktiskt ganska kul. Men i morgon börjar en ny vecka och så är det bara 2 veckor till påsklovet så sjukt skönt hoppas det är som hela veckan! 



Nytt

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Här är allt jag köpte på rusta och som jag beställde. Riktigt nöjd faktiskt! 


Picknick i solen

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | IPhone 5c 

Hej! Idag har det varit en sjukt bra lördag! Ganska tidigt på morgonen så åkte jag till min kompis Anna och direkt när jag kom så baka vi chokladbollar och gick ut på picknick vid vattnet. Riktigt mysigt att prata ut men vi blev till slut jättekalla för solen drog iväg så vi cykla hem igen och då träffa vi några. Jättemysigt och just nu ligger vi i sängen och är helt sluta och ska sova! Hoppas ni haft en bra lördag 

Haul VS

#Victoriasecret #vs #haul


RSS 2.0