Sorgen

Foto/Redigering - Moa Björklund | Canon EOS 1100D
 
Hösten! Ja, bra årstid men ändå tanke på att det är årstiden innan vintern. Och den gillar jag inte, längtar bara något så sjukt mycket till julen. Önskar det bara var snö under julafton. Skolan var ju lite annorlunda för vi hade en tyst minut för Albin. Dagen var väldigt jobbig, tanke på alla som grät. Vi saknar honom <3
 
Är det någon ni saknar?
Att förlora någon är sjukt jobbigt. Mitt tips är att gå att prata med någon som du litar på! Idag så var min konfaledare i skolan och prata med folk. Man kände sig trygg bara man var i hennes närhet och det är något som behövs då!
 

Kära du, vi saknar dig ♥

Foto/Redigering -Moa Björklund | Canon EOS 1100D
 
Idag är det första dagen efter höstlovet och det är jobbigt, för vi har förlorat en väldigt fin vän. En kille som dog i en MC-olycka. Jag behöver inte gå ut vad som hände men hans huvet blev skadat och han dog några timmar efter det. Alla saknar honom så sjukt mycket. Han var en sådan fin kille, han skratta hela tiden, han sa alltid hej glatt. Och nu är allt borta. Alla saknar han men gud har fått en underbar ängel.
 
Skolan i morgon för oss här i hemse kommer blir lite annorlunda. Alla kommer vara ledsna och det blir nog inga lektioner. Det är verkligen synd om dom som går i hans klass och ska sitta där utan honom. Jag har ljus tända för honom och jag tänker på honom. Vila i frid fina Albin ♥

Längtar faktiskt till julen

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Alltså är det bara jag som typ längtar till julen? Alla julsånger, doften av gröt, risalamanta, juklappar, kvällar framför tv med familjen och julgranen. Allt det längtar jag efter allt förutom snön! I år så vill jag inte ha snö bara på julafton men känner redan att det är för kallt och vill inte ha massa snö och slask.
 Längtar ni till julen? 

Hockey

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Iphone 4s
 
Här är två bilder från idag när vi var och såg på hockey. Bilderna är tagna med min mobil så dom är inte så bra. Sudret förlorde men det var ändå värt att sitta där för det är så kul!
 
Som ni ser så har jag gjort om min header och lite så! Är riktigt nöjd.

RSS 2.0