Blodprov

Foto/Rediskering: Fanny Jakobsson | Foto: Ipad mini 

Idag var jag också hemma eftersom jag var på vårdcentralen och kolla min mage som jag är rädd för. Allt var typ bra men jag vet inte. Dom tog blodprov och hör av sig om två veckor typ. Och efter det fick jag jätte ont i armen för sprutan dom tog 3 stycken under dagen. 

Nu åt jag det första jag har ätit idag och det var gott men nu har jag skit ont i magen. Haha men det går nog över. Imorgon ska jag gå upp vid 4 på morgonen för att vi ska med båten och massa men jag hoppas kan blogga bågot när jag är borta. 




Sjuk

Foto/Rediskering: Fanny Jakobsson | Foto: iPad mini 

Hejsan! Här hemma ligger jag har är sjukt och ska till vårdcentralen i morgon men man får hoppas att det inte blir något större av det hela. Dagens frukost var underbar, satt och tog kort på den med min kamera som jag skulle lägga upp men min data startar inte.

Idag och i morgon har jag ganska mycket att göra. Idag har jag en lista jag måste göra om jag blir bättre. Sedan i morgon blir det packning hela dagen. Våran konfirmation grupp ska åka till hamra i Dalarna. Det tycker jag ska bli jätte kul och jag ska ta massa bilder. 



Söndag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Hejsan! Söndagen som jag alltid har ångest över är snart slut. Men i dag har jag inte haft sån stor ångest. Men dagen var bra, den började men att jag vakna upp hemme hos jonna, vi tog kort ute i blåsten, fast det gick inte så bra så vi gick. Sedan kom jag hem, då gjorde jag och pappa våfflor. Jag vet inte direkt när våffeldagen är men isåfall är vi efter eller före. Det var gott iallafall.
 
Nu åt vi just den här underbara goda maten som är på bilden. Älskar den maten så god!
Nu ska jag bara duscha och sedan göra mig färdig och sedan sova.

Jag säger godnatt

Med denna dag säger jag godnatt! 
Hoppasni haft en superdag! 




Kärlek är viktigt







Detta är vad min dag har gått ut på, min enda present är det vita ljuset som är på första bilden som jag fick om min bästavän Moa. Sedan har jag gett bort 4 presenter. En bild är till min kompis som jag är hos nu, hon blev glad och jag ska få en av henne. Allt består av kärlek! 

Hur har ni firat eran dag? Jag tycker denna dag har varit underbar. Även fast man inte tror att man får det så finns det överallt, kärlek! 


Snart kväll


Hejsan, nu är jag och ser på fotbollsträning. Ska snart hem och packa för att åka hem till Jonna och fira Alla Hjärtans Dag. 


Tusen gånger starkare


Tusen gånger starkare är boken hela våran klass läser just nu. Det är ganska kul att ha en gemensam bok som man läser i skolan. I hörlurarna har jag Ulrik munther. 

Och snart är det dags för att gå till bilden, som inte är så kul. Men man får ju vara lite glad på Alla Hjärtans Dag. 

Alla Hjärtans Dag


Bild från Weheartit 

Hejsan! Idag är det ju den mest kärleksfulla dagen på året! Såklart, ALLA HJÄRTANS DAG! Denna dagen pratas ju det mycket om, om det här med vem som firar med vem? Den saken är ganska kul. (Jag har varit sån själv) men ni vet några dagar innan Alla Hjärtans Dag då alla pratar vem dom ska vara med och då börjar alla andra och förstöra, och börjar säga saker som " denna dag suger " "vad är idén för den här dagen? " eller "jag kan vara ensam, behöver ingen kille" det är inte kul att förstöra för varandra. 
Denna dag handlar om kärlek till vänner, familj, förhållande. KÄRLEK! 

Detta är mina åsikter, puss puss 






Ulrik




Gokväll! Jag har suttit i 1,5 timme med en underbar tjej i FaceTime. Pratade om allt möjligt. Kvällen blev bättre. 

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Ulrik Munther, han är en av många som gör bra låtar. Andra folk brukar bara göra låtar för att man ska hålla sig uppe men Ulrik är en sån person men sjukt bra låtar som man kan lyssna på utan att tröttna på. Sjukt bra är han! Kommer ihåg när han var med i lilla melodifestivalen, men låter "en vanlig dag" 
Så himla söt! Men jag älskar iallafall hans låtar! 

Rastlös



Haha är lite rastlös när jag är sjuk 



Det finns andra sidor

Här är fler bilder på mig när jag var modell för min syster, som sakt bakom kameran så händer det
andra saker. Man måste vara sig själv ibland.
Som sakt så har jag ganska fina byxor på mig, haha.
 
 
 
 
 
 
 

sun in winter

 
 
 
 
Här är ett par bilder som jag är sjukt nöjd med, den första är min favorit. Dom är tagna med min systers kamera och hon är sjukt duktig!

Dagen snart slut

Mobilbild

Dagen är snart slut och det är jag väll tacksam för. Men dagen har varit ganska kul ändå. Sedan hem och sen på föräldrarmöte. 


Studietorgs dag

Mobilbild

Hejsan, anledningen till att jag har mobilbilder som jag tar från ipaden är för att min data är hur seg som helst och min bror ska fixa det. Men jag klarar mig utmärkt av detta med. 

Igår fixa jag min youtube kanal och jag tycker ni ska gå in och kolla på den. Sök bara på "Fanny Jakobsson" och gilla och ge tips. 

Idag har vi studiedag i skolan och det betyder att vi för välja vilka lektioner vi vill ha och vi får byta lärare och massa. Det är ganska krångligt så aa. 


Godnatt


Mobilbild

Hejsan! Nu äntligen så ska jag gå och lägga mig. Vill orka upp i morgon utan att tveka. Som sakt det har varit väldigt mycket frukt och sånt men tro inte jag är nyttig, tog lite chips i mellan också. 
Godnatt! 



Tidigt

Mobilbild

Klockan är 18:50 och jag är redan redo för att gå i säng. Men det lär ju bli sent ändå, men jag har det ganska mysigt här i min säng och ser "pretty little liars" och jag tycker den serien äger! 

Imorgon ska jag på ett föräldrarmöte om att våran klass ska till Polen och allt så ska försöka blogga då med. 
Hoppas ni har haft en underbar dag! 

No

Mobilbild 
Hej! Just nu har jag no och antecknar lite, inte så kul men man måste satsa om man ska få en framtid som man vill ha och vill leva med. Iallafall jag ska nu hem efterskolan eller så ska jag på filmstudio kan in välja men något blir det, ska redigera bilder sen när jag kommer hem också. Måste fortsätta anteckna nu, pusspuss 


Kläder för idag

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
Här är mina kläder för idag, och för en gångs skull så är jag väll lite taggad över att det är måndag.
Hoppas ni kommer att ha en bra måndag.
 
 

Haul

 

Februari

 
Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
En bra helg, som tyvärr är slut nu. Men jag är nöjd med den som den har varit.
Det började i fredags när jag åkte hem till Moa efter skolan och skulle sova där. Då gjorde vi denna videon som ligger här under. Det var sjukt kul att göra. Sedan dagen efter så åkte jag hem och direkt då kom Anna och skulle sova hos mig. Först gjorde vi ingen men sen gjorde vi pastasallad och fruktsallad och sedan på kvällen såg vi på Melodifestivalen och hade världens mys.
 
Idag har det varit ganska drygt som det alltid brukar vara på söndagar men som tur var så pigga jag upp mig med lite daimtårta som är sååååå gott! sedan nu bloggar jag coh sedan ska jag fixa en massa annat innan i morgon.

Best friend tag

 Här är en liten video på när jag och in bästavän kör en best friend tag.  NJUT! 

RSS 2.0