sportlov jao.



jaha nu är man hemma hos moa och hon är i duschen och idag har vi varit på krullis och sett på våran klass när dom spelade men dom förlora stort och vann sista matchen stort! jag ska sova här hos moa i natt sen ska vi till krullis i morgon i gen, vi ska se femorna i våran skola och hoppas att dom vinner några matcher iaf.

btw i veckan kommer jag antagligen vara aktiv här i bloggen kanska ofta. vi haar ju sportlov så att jag ska ju inte göra så mycket eller kanske åka till mamam och sova där några nätter för saknar henne, fast då kommer jag inte blogga.. men men ni får ha det så bra för nu ska jag dra!

dunka musik.



nu hade jag lusta att blogga! just nu är jag så jävla glad jag vet inte varför bara just nu är jag lycklig tar bot allt som jag mår dåligt för så nu kan jag vara glad lite igen.. i morgon som sakt ska jag till visby tror jag måste köpa nya kläder och massa sånt det ska ju bli ganska kul.

det kommer bli en ganska dryg kväll men det blir vell helt okej! ska nog ta att ladda ner lite musik på mobilen och lite bilder och lite blandat.. aja nu ska jag lyssna på lite DUNKA musik och städa mitt rum!

lite kläder.


vill ha, så ge mig!

sittat inte på gina tricot och tittat lite på kläder som jag vill ha och här är två av dom alla 10  stycken men.. jag gilla dom här två, jag tyckte det var gulligt och det var enkelt! jag har också tittat på lite smycken och dom får ni nog se senare här. jag är skit hungrig för vi har inte ätit ännu så... men jag tänkte bara skriva typ det här och att på tisdag åker jag till min syster en stund so see you later!

big brother.


bild på mig.

så nu var man hemma och ska snart och det ska bli tacos så gott! nu sitter jag på datan inkopplad i tv och det är så jävla stort och skönt så lite mysigt! det blir ännu skönare i kväll när man ska se '' big brother '' det älskar jag och nu börjar en ny säsong så det ska bli skit kul. just nu sitter man och lyssnar på musik och ljus brevid sig och allt!

info! här kommer lite info som kommer hända osv i bloggen. vi börjar med att jag inte har så många bilder och har ingen bra kamera så har förhopningar på att få en ny.. jag kommer NOG inte blogga varje dag så det får vi se. det var nog allt inte så mycket men det kommer nog mer med tiden som jag säger, see you later! 

bloggstart.


bild sen i går.

nu startar det. nu ska jag börja blogg för anledningen till att jag sluta blogga var för jag hade ingen kamera och hade inte tid med den. som sakt nu är jag med moa och ska snart hem och kanske till angelica och sen typ hem och äta taco! det ärr skola i morgon och det har jag inte alls lust med...

när jag kommer hem så måste jag duscha och sen fixa mitt rum... MÅSTE moblera om det jag hatar så som det ser ut nu, man får passa på när föräldrarna är borta! men nu måste jag gå min väg en stund.. so see you later!

RSS 2.0