Älskar dig

En bra dag 

Det vanliga


Vet inte vad jag ska säga men min längtan mot sommaren är otroligt stor. Vintern är inte kul det är kallt att gå någonstans. NEJ! Vi vill ha sommar det tror jag nästan alla vill. 

Tänkte bara berätta att min data fungerar knappt konstigt nog men ska försöka fixa det ikväll så nu skriver jag på min iPad. Men om jag fixar den ikväll så jag fortsätta skriva ut bilder till min vägg. 




Count On Me

En bild som gör mig glad men bjuder på den.
 
Denna vecka känner jag på mig redan att det kommer bli underbar! Kommer umgås med Moa väldigt mycket.
 
 
 

Söndag till en bättre söndag

 
Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Idag har det varit en underbar söndag. Jag hatar annars söndagar men denna var riktigt bra! Jag börja med att gå upp och städa mitt rum och sen skruva ihop min nya säng. Sen åkte vi hem till min syster ett tag och pratade. Sen på kvällen åkte vi tillbaka dit och åt lite tacos och prata och hade det lite mysigt. 
 
Mina söndagar brukar inte vara så roliga utan jag brukar få panik eftersom det är dagen innan skolan bärjar igen. Men hoppas det blir bra och att jag inte vill hem igen. 
 
 

Nytt år, 2014

 
 
Här är en massa bilder från nyår, den första bilden kanske ni inte förstår men Moa har försökt jättelänge med att sätta på en haribo app på sin arm och hon klarade detl. Försök ni, det är inte lätt. Men bilderna säger allt såklart. Gott nytt år och en trevlig fortsättning!
 

RSS 2.0