LITEN PAUS.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Sony 300a
 
KOMMER INTE VARA AKTIV HÄR PÅ BLOGGEN TILLS PÅ TORSDAG.

Flyttar.

 Cherokee
 
Jag bloggar inte så mycket nu för det är så mycket som händer i verkligheten så det blir lite svårt att blogga här. Men jag flyttar den 1 feb till hemse och därför blir det så mycket. Men just nu ser jag på '' Hela england bakar ''
ska ta och skriva lite i min dagbok och sen ska jag sova! 
 
Imorgon är det skola och vi ska ha kemi i två timmar!! jätte tråkigt! Men nu ska jag mysa lite med mamma :) 

Jag och min lillebror Cherokee.

Jag och min lillebror Cherokee.

Grattis mamma!

GRATTIS! 
 
Min mamma fyller 46 år idag! Så vi ska fira och mysa tillsammans med henne. Det är söndag och på söndagar brukar det vara så drygt alltid men nu känns det bättre. vi ska äta tårta och äta lite tacos till kvällsmat och göra massa saker tillsammans. 
 
Men i morgon är det måndag jag ska VERKLIGEN försöka skriva på morgonen och när jag kommer hem på dagarna jag vill verkligen allt för den här bloggen! Min mamma ska skaffa en blogg snart så då kommer jag att länka den här. Nu ska jag äta lite lyx frukost/lunch med familjen. hejdå! 

Morning

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Sony 300a
 
Godmorgon, Idag är det tisdag och jag ska gå i skolan. Inte så mycket att säga om det, men vi ska typ ha matte, engelska osv. Efter skolan ska jag ringa och prata med pappa lite tror jag för jag har inte pratat med honom på länge, Saknar han så mycket! 
 
Men nu ska jag fixa i ordning mig lite och fixa det sista innan jag ska gå till skolan. Men jag skriver MAYBE i kväll. 
 

GRATTIS BÄSTA!

      Moa Björkund
 
Idag fyller min  bästa vän 14 år! Så hon har blitt en FJORTIIIIZ, haha. Meni dag i skolan så skulle vi köpa en hel tårta och gå runt och äta och så men hon fick en BENNY OCH JERRY. Men vi hade jätte kul. Men GRATTIS MOA!! <3
 

Jag väntar..

bild från internet.
 
Rubriken talar! jag väntar på min lila jumpsuit, jag och mamma har beställt den men det är inte säkert den kommer. Men det hoppas jag.
 
Men i dag har jag och alla min småsyskon plockat av kulorna från granen och ätit godis som hängde på granen sen åt vi lite lussebulle och snart är det dags för mat. Imorgon är det skola och känner mig inte taggad för det. Vill bara ligga hemma i min säng! Sjukt jobbigt att gå upp tidigt och sen sminka sig och allt. Men aa, nu ska jag gå ner och äta men skriver nog mer ikväll. puss

Hide and Seek

Amerikansk thriller från 2005
En ensamstående pappa försöker nå sin nioåriga dotter  när hon skapar en läskig och inbillad vän. "Vännens" namn är så kallad Charlie. Dottern vägrar tala om vem Charlie är, men när hon väl gör det, då brakar helvetet lös...
 
Jag ser på filmen nu, det är skit bra och den slutar snart skit läskig tycker jag, men värd att se! Men nu ska jag se vidare!
!!REKOMENDERAD!!

the mentalist

Bild från google.
 
Jag förstår inte varför jag aldrig bloggar!!
Men igår så gick jag i skolan som vanligt, och när jag kom hem så tog jag ett varmt bad. Efter det åt jag lite mat, fläskfilé med potatis och sås. Resten av kvällen tog jag det lungt med mamma! Idag så vaknade jag vid 11:15 Då vaknade jag av skrikande småbarn! Sen har hela dagen gått till att städa barnens rum.
 
Nu har jag bott här hos min mamma sen en vecka innan jul och jag har bott vid pappa hela mitt liv så det blev en liten omvändning eller vad man säger men nu har jag sakt att jag kommer bo lite överallt.. Men nu ska jag kolla min mail och hjälpa mamma med datan. jag skriver när jag kan :)

Bilden som jag har lagt upp är på en JÄTTE snygg kille från min nya favorit serie THE MENTALIST! Han är vuxen snygg.

Kvällens mat och lite annat!

Sony a300
 

Jag vet inte dirkekt hur jag ska börja dett inlägg så det får bli att jag har ätit spaggeti och köttfärssås i kväll, satt med några av mina syskon osv. jätte mysigt! Idag så var jag i stan med min mamma och min syster som hade med sig sin sambo. Vi var lite på mellandags rea då hittade jag lite saker men inte så jätte mycket,det kommer bilder i morgon. Juste! det jag fick i jullklapp kommer i morgon också för jag har tatt bilderna men inte lagt ut, så det kommer lite sent! 
 
Men bloggen kommer snart ändras i design hoppas jag, sen så ska jag försöka nu helt och hållet böra kommentera mer bloggar och blogga mer, Sen är det faktiskt inte så att jag är beroende av hur många som tittar på min blogg utan jag bara älskar att blogga!! saknar hur jag blogga förut! men nu ska jag umgås men 

RSS 2.0