TÄLT PÅ STUTSMATTAN ♥

Foto; Fanny Jakobsson ( jag )


Hej!♥
Idag har vi varit och fagat inte lika kul som jag trodde. Jag hade as ont i foten så det var inge kul. ingen i kalssen TYP tror inte på att jag har det men dom får tro vad F****N dom vill.. Sen kom vi hem då skulle vi hem till moa jag vet inte varför hon skulle ta allergi tablett men den hann vi typ inte. sen packade hon och nu sitter vi ute i ett litet tält som ligger på stutsmattan väldigt varmt.
Har ni haft en bra dag ?      puss&kram

I VÄG MOT VISBY!



Foto : Fanny Jakobsson / Jag

Hej Bloggen..
underbar dag som vanligt och i början av dag åkte jag till garda och skulle städa. sen tittade vi lammungarna och en hade fått nappunge men den gav vi bort, ja men jag kan inte skriva mycket mer för nu ska jag åka :)

PICKNICK HOS MAMMA I DAG! ♥

Model : Min ( lillebror )
Foto: Beatrice jakobsson
Hej!!
En underbar dag för picknick hos mamma och barnen. som sakt så var jag på en underbar fest igår. Vi badade balja min syster har säkert bilder på sin blogg beatrice jakobsson. Ja nu kom Melinda och jonna hit och vi går rullband så vi ses sen...

Skriver på iPod

Hej bloggen sitter på en iPod så jäkla kul. Firar påsk med min släkt sen är det bara att bada balja kanske lite bilder sen vem ve. Min blogg håller på att fixas. Den är snart klar det är typ bara headern kvar. Asså alla är så snälla här. Jag vill nu bada ska försöka få i mina syskon Angelica och Beatrice i badet också. S vi ses sen..... Puss&kram

majblommor har kommit.

Foto: Google..
Hej ♥
Slurp, slurp. Gissa vad vi äter? Något riktigt gott iaf, asså jag och moa hon tycker det är gott så nu är talriken totalt ren... Jag menar TOTAL.. MOA SLUTA SLURPA... iaf måste gå :) Juste majblommor har kommit 180 spenn än så länge..

bilden på mig när jag är klippt..

Foto: Webbcamera
Modell: Jag
Kamera: Webbcamera
Hej ♥
första dagen i vecka man kommer hem och jonna och melinda kom. vi äter just nu glass och sen vill jag gå ut, på tal om glass så i går så åt jag min första mjukglass i år..... som sakt, dom vill göra något efter detta så jag måste skynda mig med glassen...
puss&kram

morgonen ser inte så solig ut..

Foto: Beatrice jakobsson ( syster)
Modell: Jag
kamera: CANON EOS 500D
Hej♥
jag sitter vid frukosten och det är gott som as, i dag är det skolan. inget spec men typ bara idrott. sen så kanske jag ska hem och packa eller inte för det är ganska långt tid till vi ska flytta. Nu i går så klippte jag  mig veldigt kort. lite mer nöjd nu än vad jag var i går. Men nu ska jag nog skynda mig kanske ;) men vi synns vell i dag på bloggen..

I skolan men klassen och kemi

Hej ♥
Nu är jag i skolan och skriver för jag försov mig. så nu är jag i skolan iaf jag han med bussen och så men hade lite brottom men det ringer om fem minuter. Och i dag så ska jag kanske va med moa vi ska typ ta kort... Ja sen ska jag ´hem och packa till flytten, ja asså till Alva.. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva om så jag säger att axel min klasskamrat sitter och stirrar när jag skriver för dom sitter vid datan brevid. okej fem i min klass sitter vid en data.. :) Sen ska vi på kemi snart..

puss&kram det ringer

Saknar dig pappa.

Foto: Beatrice jakobsson ( SYSTER )
Kamera: ?
Okej, Det här med bloggningen börjar inte så bra, men i dag är det dags för en städ dag efter som PAPPA kommer i morgon, Tänk att jag har varit utan min pappa i EN VECKA det är hemskt... pappa tänk vad vi har saknat dig här hemma, Men han är hemma när jag kommer hem i morgon efter skolan så man kan ha lite kul när man kommer hem, Okej, nu ska jag börja och städa så det bli klart till flytten, Vi ska flytta till alva.
Puss&kram

Godmorgon.

Foto: Fanny (JAG)
Hej♥
Godmorgon alla läsare och alla som inte sover.( KONSTIGT skrivet :S )
Men ja jag och moa ligger fortfarande i sängen och ska snart äta frukost så att vi blir mätta till dagen.
Men som sakt ska albin komma så jag åker hem snart typ när dom kommer vet jag inte men jaja
undra vad man ska göra hemma? Ja men hungern väntar så hej då!
Puss&kram

Som mitt liv är nu, så kan det inte va....

Bild: en sida.
Hej♥
Bryr mig inte om bildderna, som sakt jag bloggar inte för att jag tycker det inte är någon ide som jag har akt ett par gånger. Men jag är just nu med moa och vi har inte så kul då men vi hittar på något, Jag hatar bara skolan som sakt vi sitte och gör nationella proven i onödan vi ska ientligen inte ha det fören i 6:an men jag skiter i proven jag sitter bara där vår fröken blir lite sur men och,
jag bryr mig inte som sakt. Men jag Moa, Mathilda & Emelie
håller på att göra en bok som jag skulle vilja lägga ut på bloggen men som sakt så ligger
erbetet i skolan och det är kanske kan vara så att jag kan lägga upp det i skolan. Men i dag så är det
1 APRIL den lurigaste dagen någonsin det första jag lurade var min bror att han hade fem minuter
på sig att klä på sig innan skollan fast han hade min men sak äta bye

RSS 2.0