20 Maj


Foto: Fanny Jakobsson (jag)
Kamera: Skolans

imorse så ha  jag inte srkiva för jag var lite trött för jag sov lite sent å går för jag var och firade min bror och min systers barn. snart ska vi börja städa så att jag får vell hitta på något jag inte hitta på något men jag slöser min tid här men det är jag glad för. snart är det mat.

sen efter skolan ska moa hem till mig vet inte vad jag ska göra men jag mååste blogga då. jag ska börja plocka i hop nu så vi ses sen jag vil bara säga att jag kommer hem med moa och då skriver jag ett inlägg om en sak. Men vi ses!

Vad gör ni i skolan?

nu ska jag till visby.


Foto: fanny jakobsson (jag)
Kamera: skolans

Allt har hänt idag, fast nu hinner jag inte göra någonting för snart ska vi åka så jag sitter och sminker mig. vi ska snart åka för vi ska till stan och det tar ju en stund  så måste skynda sig. i kväll ska jag välja lite saker som jag vill ha från ikea till flytten, så i kväll blir det fullt på mitt sheama!! MEn nu fick jag för brottom hej då

VAd har ni i erat shema?

Grattis till min bror ♥


Foto: Pappa
Kamera: Mobil

Min bror på bilden,

Gomorgon alla som ska gå till skolan och dom som är lediga snart ska jag gå ut till bussen jag har sådär brottom emn jag fösöker men i dag ska vi inte ah något spec i skolan bara music sen ska jag på kalas GRATTIS TILL MIN BROR ♥ jag älskar han på en syskon sätt och han är snäll och den bästa broren ever.

sen är det några till jag vet fyller år det sa jag i går det är olive3r min systers barn GRATTIS TILL HAN :) han fyller 16 år så att han är större än hag har ingen bild på han nu men nu ska jag nändå gå ut till buseen så jag hinner inte.

Vet ni någon som fyller år ?

dagen som alldrig tar slut.


Foto: Fanny jakobsson (jag)
Kamera: Mobilen

dagen har varit okej men ändå den sämsta tror jag men det vet jagt inte, jag blir sviken älskar och allt händer i mitt liv jag vet en människa som hatar mig, jag är så trötta på som jag inte klarar av dom tror dom är kaxiga när dom skriver idiot men vad fan ssen tror domk att jag är avansjuk på dom uschhh.snart ska jag sova tills i morgon.

Imorgon ska jag på midising sen ska jag hem efter det ska jag på kalas min systers barn och min bror. båda dom fyller år i morgon så jag säger grattis till dom i förskott. opch i dag fyller två iu våran skola år en 12 den andra vet jag inte men hon går i 6:an men i dag va jag och moa vi tog lite kort som jag blev nöjd med.hej då vi syns i morgon.


Vad har ni gjort i dag?

MYCKET ATT GÖRA HELA TIDEN.


Foto: Moa björklund


dagen har varit lång och inte så himla kul i skolan som vanligt jag hatar typ den nej men jag börjar trötna snart. Imorgon ska man ha idrott men kan dock inte va med har jätte ont i mitt knä, vill inte göra det värre så kan inte va med. Snart så är big brother slut då ska jag borsta täbderna och sen sova. i morgon ska jag ringa till moa sen ska jag låsa upp kyrkan sen skolan så att jag vet inte om jag hinner allt.

Detta är en gammal bild för att nu mlånar jag jonathans data för han ska till polen då lånar han min bärbara data och jag hans. Men nu ska jag sova god natt.

puss&kram

trött eller vadå?

Foto: Fanny Jakobsson
Idag så har jag varit i skolan inte gått så bra men hoppas ni har haft det bra,? sen i morgon sak jag titta på huset och bilder kommer vell på bloggen. jag är den som väljer mitt rum först av barnen, sen ska jag fantisera lite i rummet och lite så. sen är det inge mer saker som händer.
i kväll blir det bara big brother på tv sen sova, nej mn jag börjar redan bli trött men får holla mig vaken. sen den där människan som jag inte gillar när den  håller på såhär den ljuger om allt, hon/han säger inte vem men den ljuger och försöker vara så cool men not är den inte det. men vi ses i morgon.
vad ska ni göra i morgon,?

NÄSTAN KLAR FÖR I KVÄLL ♥

Foto: Fanny jakonsson, jag
Kamera: Mobilen,
kvällen började med mat fortsatte med tråkhet och sen hela kvällen typ datan sen inget mer sitter på skype med Moa. Sen vill bara jag sova så det kan bli en lång dag i morgon så man inte vaknar kl.12.00 det vill jag INTE så ska snart sova ska bara prata lite med Moa.
Imorgon ska jag träffa någon och umgås lite, sen har jag inget planerat som sakt men det får ni reda på i morgon, så nu ska jag ta det sista i mitt rum innan jag ska sova. Men vi ses i morgon antar jag.
Vad har ni planerat till i morgon?

EN SAK SOM ALLDRIG BLIR AV!

Bilden är tagen från google.
Idag så har jag varit i skolan och inte gjort något spec i dag utan mest va med moa och hon har fått sin nya data och nu har hon skype :) sen nu sitter jag och pratar med mamma och bea, vi pratar när vi ska träffas och så. i morgon blir det inte så mycket som händer utan mer en fri dag.
Min dag börjar ta slut sova när BIG BROTHER  har slutat. sen i morgon sak jag nog stanna hemma kom jag på men det säger jag i morgon på ett inlägg det blir nog bara om jag stannar hemma annnars hinner jag inte. men just nu ska jag gå och dricka blev veldigt törstig sen sak jag frotsätta med mitt liv. :)
Puss&kram

RSS 2.0