påsk hos mamma.

hej alla! just nu så bor jag hos mamma och ska fira påsk här och dessutom vara påskhare... men nu i veckan så händer inget speciellt så kan försöka blogga lite nu om jag har bilder till det. Nu skag se på " beuty and a beat " 

Stan två dagar i rad!

oFoto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
Idag har jag varti i stan då köpte jag det som är på bilden ovanför. Sen så var pappa på möte och då följde jag med och gjorde läxorna där. I morgon ska jag till stan igen och prata med någa typ och efter det ska jag sova hos mamma. 
 
Det är jätte mycket som har hänt men det kommer komma i mellan inläggen. Orkar inte skriva allt nu. Men nu ser jag på filmen '' LOL '' som är min FAVORTI film! Älskar den asså Douglas är så jävla snygg! Men iaf jag ska sätta på nya pärlor på mitt headset för min andra har åkt av. så vi ses! 

Visby.

Bästa Anna Karlsson.
Lovet är snart slut så jag ska göra en sista grej på lovet och det är att vara med Anna. Vi ska till stan idag för jag måste köpa lite grejer och så. Jag ska ta bussen kl. 11.35 så skla typ gå snart. När vi kommer tillbaka så ska vi kanske vara med två killar tror jag, sen ska jag och anna ha så jäkla kul på kvällen! puss puss♥
 

Grattis Justin!

Redigerad av bilder från google.
 
Rubriken talar, Justin fyller år idag och jag är jätte glad och denna dag kommer bli skit bra! Älskar dig justin över allt! <3
 
Men Idag så ska jag sova vid mamma för en natt och bara vara lite med dom så jag åker vell dit snart någon gång. Så vi ska äta lite hamurgare och lite fredags mys. Men finns inte mycket mer att skriva men skriver igen på lördag tror jag. 

RSS 2.0