30 april.


tjaaaaa bloggen, just nu är klockan 08:14 och snart ska jag ut och fixa med veden vi måste alla i familjen hjälpa till med veden så vi har till vintern. vi är lediga i dag och i morgon. idag så ska vi på maj brasa ska bli kul hoppas jag.. i förregår så var min bror johannes här och han installerade om min data så den är mycket bättre nu.

ni ser dom här klänningarna på bilden, det är två klänningar som jag inte kan välja i mellan som jag vill ha på skolavslutningen båda är fina men jag vet inte vilken? men nu ska jag ner och äta frukost, hejjjdå ♥

något.


en upprepning på en bild fast rediskerad.

asså jag har en fråga till mig själv? varför bloggar jag bara när jag är med kompisar...?
asså jag är jätte dålig på att blogga när det gäller när jag ska göra det och om jag orkar eller så, men nu ska vi prata om något annat t.x.e att jag ska till stan till med ett par tjejer och umgås med dom, mys! vi ska bara typ vara där inget speciellt tror jag.

just nu är emelie här och vi har inget att göra så det är tråk! vi hade jätte roligt förut men det tog slut men jag ska ta och säga hej då för nu ska jag dansa HAAHHA..!?!?!

kvällen har kommit.


här är min naglar som jag nyss har målat.

ja här har ni en bild på mina nya fina naglar, älskar svart. moas naglar blev jättefina tyckte vi båda. jag har inte så mycket att  skriva men... vi ser fortfarande på '' lyckan i L.A '' skit bra. jag börjar fan längta tills i morgon, jag hatar kvällar det finns inget att göra då så det suger. jag ska ta och fixa mig lite tll säng eller kanske på med pyjamasen iaf. hejdå

jag väntar.


tagen bild förra vecka.

dålig uppdatering, jag vet. men jag vill ha blogg på mobilen men jag har ju ingen iphone för man kan ju inte ladda ner det till android that sucks.. så jag väntar. en sak kanske ni vill veta är att jag har fått en ny mobil eler vi har beställt den men den är på väg, det är en samsung galaxy ace. i morgon ska vi på innebandy, för vi ska se våran klass spela. jag sover över med moa också skit kul!

just nu så ser jag och moa '' lyckan i L.A '' i repris. jag har inget mer att skriva jag ska vell ta och måa om mina naglar svart i gen, och moas, kul :)
vi ses i kväll och då kommer det en bild på mina naglar, hoppas jag. ♥

RSS 2.0