New in

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
NEW IN.
 
Detta är tre saker jag har köpt, lådan och glasskålen köpte jag i en butik som heter ''Ladan'' och halsbandet köpte min mamma till mig när jag hade gått ur butiken för jag orka inte gå där inne så hon köpte detta jätte fina halsbandet. Älskar min mamma!

Herta

Bilder från idag när jag var i herta med klassen. Det var super kul!
 
 
 

Rose

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Hej! Idag har det varit en jätte bra dag iaf efter skolan. När jag slöt så träffa jag min syster! Love
Sedan gick jag och hon hem till mamma en liten stund och fikade och prata en stund. Sen när jag sprang hem till pappa så stog dom här fina blommorna på mitt skrivbord som det stog detta fina kort. Jag blev jätte glad.
 
Nu sitter jag och väntar på mat hemma hos mamma för vi ska äta ute och ha lite trevligt. Sedan ska jag hem ock plugga en hel del
 

Love more ♥

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Hej! Nu har veckan börjat igen, och än så länge är den helt okej. Skolan idag var bara helt vanlig så det var inget speciellt. Men efter skolan så var jag med Moa en stund och då var vi i en liten affär som heter ''Ladan'' där man kan sköpa inredning och lite smått och gott! då hitta jag dom här små färgglada sakerna. Det är en handkräm och två askar som man kan lägga något i.
 
Eftersom jag äntligen har fått igång mitt bloggande så hade jag tänkt att börja med lita nya saker som vloggar och sånna saker. så tipsa jätte gärna vad jag ska göra i en vlogg eller om jag ska tipsa om något eller så. Det skulle vara sååå kul och få i gång bloggen en gång för alla!

Magic Sticks

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Hej allihopa! Idag är den en söndag och dom brukar vara så sjukt dryga. Men idag är jag glad för det är fint väder, Anna har sovit här och jag har en massa saker att göra idag. På bilderna så ser ni en slags glass som jag har köpt. Det är små pinnar som blir glass. Det är 20 pinnar i varje och jag köpte 6 förpackningar haha!
 
Men snart ska jag äta lunch och sedan börjar jag med allt jag ska göra idag. Men jag skriver i kväll när jag är färdig med allt!
 
 
 

Fredag! ♥

Foto/Redigering - Anna Karlsson | Canon EOS 1100D
 
Förlåt!!! Skolan har varit så mycket i centrum just nu. Mycket saker, vi fick inte skåp förens i dag och vi började i måndags men äntligen! Sen efter skolan har det alltid varit något typ som kompisar och när ja har kommit hem har det bara vart att fixa sig och packa sen sova så det har varit jätte mycket. 
 
Nu när jag kom hem så fikade jag och Anna och nu sitter vi här, sen ska jag och hon sova över med några kompisar. Så jag kanske bloggar i morgon när jag kommer hem. Men nu ska vi fixa mat sen drar vi!
 

Kneipbyn

Foto/Redigering - Syster  | Canon EOS 1100D
 
Härom dagen var jag på kneipbyn med mamma och mina tvy småsykon och min storasyster. bilderna berättar så behöver inte skriva något mer :)
 
I morgon börjar skolan och jag är såå taggad! klockan är mycket så ska snart sova. Detta blev slarvigt men skriver i morgon :) bye
 

Skolan är snart här! ♥

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Äntligen Fredag! Det är skönt att det är fredag fast jag har sommarlov men jag börjar på Måndag igen. Jag längtar så mycket men efter några dagara har jag tröntat men jag ska försöka och hålla mig uppe och försök få så bra betyg som jag kan! Men denna termin kommer bli så bra!
 
Idag så ska jag fixa lite saker som städa mitt rum, fixa bilder och beställa bilder, åka till mamma och prata med henne för vi ska ill kneipbyn i morgon, sen har jag en massa att fixa här hemma. Nu ska jag gå och ducsha och sedan ska bea ta lite kort på mig!  ♥
 
 
 

 
 

Ny data, Nytt bloggande!

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 

Rubriken talar, jag har fått en ny data för min mac som jag fick gick sönder och det kosta flera tusen att laga så det blev en ny data. Det är jag glad över eftersom nu kan jag fixa bilderna klokt som jag inte hade lärt mig göra på min mac. Så om jag inte klarar detta kommer jag lägga ner denna blogg iaf sluta blogga. Så därför skulle det vart jätte kul om ni kunde hjälpa mig genom att ge mig tips och peppa mig! Men det är jätte kul att jag är tillbaka tycker jag :)
 
Detta är en samsung data som jag köpte på Elgiganten med Windows 8. Mina kompisar tyckte inte det var så bra och det tyckte inte jag heller när jag såg på det men nu när jag har testat det så är jag riktigt nöjd med det. Men idag börjar jag blogga!

RSS 2.0