Håller mig vid liv.

Canon Eos 1100d
 
Snart är vintern här och det börjar bli riktigt kallt. För att jag ska håll mig levande så är te det bästa man kan ha. Så jag har mina olika smaker men dom på bilden är mina favoriter. Så mysigt att bara sitta i sängen men en kopp te. Men det är också väldigt bra att dricka nu när alla förkylningar kommer, så är detta räddaren i nöden.
 
Hoppas ni alla mår bra!

Hello!

 
Idag i skolan så hade vi studietorgsdag, det går ut på att man får göra sina egna lektioner och får plugga på det man själv behöver. Och för mig blev det mer en lek typ, jättesvårt att koncentrera sig. Men efter skolan så åkte jag och Moa till Visby för hon skulle hämta sina glasögon. Då passa vi också att kolla i affärer också. Då passa jag på att köpa presenter till Anna som fyller om 4 dagar!
 
Kylan kommer och de är så sjukt fin på stan, massa slingor och ljus,jag har så sjukt svårt för kylan så jag sitter under täcker med tjocka strumpor och med en massa filtar och kolla på paradise hotel. Jag har missat hela denna veckans avsnitt så får ta igen nu.
 
Men hoppas ni har haft en härlig dag!
 
 
 
 
 
 

Blindfolded makeup challenge med Anna

 
Jag och Anna gav oss in på att göra The blindfolded makeup challenge.
 
 

Blindfolded makeup challenge med Anna

 
Jag och Anna gav oss in på att göra The blindfolded makeuo challenge.
 
Hoppas ni gillar videon! :)
 
 

Friday!

Canon Eos 1100D
 
FREDAG!! Det är det ända jag kan säga. Och att jag kommer spendera den men min kompis Anna och sen kommer Fabian vara här en stund. Sedan blir det tacosmys och en massa godis!
 
Vad gör ni en fredag?
 
 

Dreams

Google
 
Vem skulle inte vilja ha detta?
Man vill lixom blanda båda, man vill ha lite av dedär enkla och stilrena huset men sen vill man också ha lite av dedär mysiga i en villa. Skulle varit perfekt! Men inget sådant finns ju på Gotland, haha!
 
Jag vill lixom kunna se min framtid och se om jag får ett fint hus eller en familj och hur mitt jobb kommer se ut. Jag skulle vilja planera min egen väg, men ändå så vill jag bara att livet ska gå sin egen väg. Dedär är svårt. Men något som kommer vara viktigt när jag blir vuxen och bor ensam, det är min miljö! Jag tycker det är jätteviktigt att man trivs där man bor!
 
Hur vill ni att erat hus ska se ut?
 

Boots

 
Canon Eos 1100D
 
Som jag berättade i går så skulle jag till stan efter skolan med pappa. Men sedan följde Moa med oss och vi gick på stan och gjorde saker som behövdes typ som att köpa en ny kudde till mig flr får jätteont i nacken av dom jag har nu. Så jag ligger hur skönt som helst nu. Sedan så gick vi lite på h&m men jag köpte inget men det gjorde Moa.
 
Sedan gick vi in på DinSko och köpte ett par nya vinterskor. Äntligen! jag köpte då dom på bilder och jag tycker dom är sjukt snygga och verkligen värt priset. Från början så kostade dom 499kr men nu var det nedsatt till 299kr och sedan hade jag ett presentkort på 100kr. Så jag är jättenöjd!
 
 

Onsdag!

Canon Eos 1100D
 
Har inte skrivit sen i fredags men har varit helt inne i att fira halloween i helgen och sedan pluggat till två prov som jag gjorde igår. Halloween var riktigt kul, jag var hemma hos mamma och alla barnen och vi klädde ut oss och hade jättekul.
 
Veckan går och det är redan onsdag. Idag är det skolan som gäller och sedan till Visby efter skolan med pappa för att fixa lite saker. Sedan ska jag hem och kolla på The Vampire Diaries, älskar det såååå mycket!
 
Hoppas ni alla mår bra och får en underbar dag!
 


 

RSS 2.0