Jag orkar inte!

Jag tänkte bara säga att jag har precis vaknat och håller på att göra mig i årdning, vi gick upp nu vid 06.00 och vi åker från Anderstorp kl. 07.00. Vi kommer att vara där hela dan och shoppa sen i morogon så åker vi hem, men vi ses för nu ska jag sminka mig och allt. JAG ORKAR INTE!

Jag har en MacBook nu.

Hej :) Jag måste bara börja berätta vad som hände igår när jag och pappa var i stan. Först gick vi lite på Öster och då köpte jag tre jeans som ni ser på bilden nedanför sen var vi och åt och fikade lite och så. Sen senare mot kvällen så skulle vi åka till min farbror för han skulle laga pappas data, och sen satt vi och prata om datorer och jag sa vilken jag hade och sa att några knapparna är borta och att den är lite knäpp i bland, och sen när vi skulle åka hem så går han och hämtar en MACBOOK!!!!! och bah: här får du. :)
jag bahhh shittttttt!!! jag blev skit glad!!.
 
Jag sitter vid min andra data nu för att min bror ska först fixa lite sen så ska jag börja blogga därifrån. Men i kväll kommer min bror och hämtar mig för jag ska sova i stan och sen i morgon så åker jag båten till Stockholm. Jag ska se till att jag fixar internet till datan innan dess så jag kan blogga på båten. Det här blev ett litet RANDOM inlägg men aja jag är skit glad!!
 
 
       Tre jeans som jag köpte på Cubus, Vinröda 139 :-   Gråa 139 :-    Aprikosa 139 :-
Min nya MacBook som jag fick.
 
 
 
 

Ullared

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D

Nu var det länge sen och jag börjar bli dålig på uppdatera. Men nu gör jag det, jag pratar nu med mamma om Ullared för vi ska åka till Småland på Måndag och på Tisdag går vi på Ullared och på Onsdag åker vi hem. Jag har nyss lagat egen mat och städat köket efter mig, stolt!
 
Jag hade tänkt att börja packa lite inför Ullared så det är påbörjat. Sen ska jag fxa lite tills i morgon till skolan så det också är färdigt men först så ska jag se klart One Tree Hill.

17 Nov, pappa 60 år.

en bild från förra året på pappa
 
Idag den 17 November så fyller min pappa 60 år, jag är lite sent ute men vi har haft fullt upp här hemma för vi har haft en stor fest. Min pappa fick en resa till Thailand, så jag kommer bo hos mamma i tre veckor snart och ska försöka att blogga då.

Jag ska snart gå och sova men första ska jag sitta vid datan ett tag till. Men som sakt så fyller min pappa 60 år, han börjar bli gammal! Idag har det hänt lite, vi har fått en hund som heter Lizzi och är en labrador. Sen så har pappa fått ett paket med 300 kronor lite kul. sen så har det varit så kul. Men vi ses snart någon dag.

Måndag.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D

Måndagar dom brukar ju vara hur tröga som helst men idag var dagen helt okej. Vi kom till skolan och vi började med samling och sen efter det hade vi idrott sen hade vi grupper typ hemkunskap, syslöjd och träslöjd och jag har träslöjd och brandlarmet gick i gång men det var bara en kille i min klass som råkade göra något på hemkunskapen.
 
Hela kvällen har jag pratat med en kille som heter Andreas och vi prata ganska länge. Sen har Moa varit här, helt sjukt vad kul vi kan ha när vi inte har varit på länge. Jag hade tänkt att göra mig klart för att sova och hoppas på en god sömn! 

Farsdag.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Nu har vi äntligen kommit till farsdag och det betyder att jag får träffa några av mina syskon och att då är det bara en vecka kvar till pappa ska ha sin fest. Och idag så kommer några av mina syskon och ska fira pappa lite så det blir mysigt. Vi ska äta tårta också, det kommer blir jätte gott. Jag gav han en present förut och det är den här muggen som det står lite allt möjligt på.

Jag ska ut och ta lite naturbilder innan alla folk kommer och umgås men min kanin. Sen mot kvällen blir det att plugga, plugga och plugga för jag ligger lite efter för jag inte tog hem läxan den dagen man skulle det. Men ska ner och hjälpa pappa med tårtan sen vänta på gästerna. Hur ska ni fira farsdag?



Jul musik.

 
            
Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Igår så var jag i stan snabbt i går och då köpte jag lite grejer. Jag är ganska nöjd med mitt köp faktiskt. Igår när jag var vid Anna så skulle jag lägga upp bilder på det jag köpt men glömde min kamera och Annas var sönder så jag fick ta kort nu. I gårkväll så sov jag och Hanna hemma hos Anna och vi gjorde massa saker lekte en lek när man skulle smaka på saker medans man har ögonbindel, sen lekte vi twister när man snurrar en pil och ser vad det blir t.ex. vänster hand på gul. Så vi hade ju inte tråkigt i alla fall.
 
Jag smaskar nu på mandarin och lyssnar på jul musik kanske lite tidigt men om dom gör reklam på spotify så blir man ju lite sugen på att lyssna. Och nu när jag lyssnar på jul musik så tänkte jag att jag skulle försöka städa upp lite. Sen ska jag mysa lite med pappa!
 
 
 
 

Något.

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
jag vet, jag har inte bloggat på as länge men jag har vart hos min mamma i några nätter och det vlir inget av att jag sitter vid datan där. Men i dag så kom jag hem hit till pappa och ska sova här några nätter fram tror jag. Jag har lite bildkris så jag tog en bild som är ganska gammal.
 
I morgon så ska jag sova hos anna så vet inte om jag kan blogga då för vi ska va tre stycken så vene om vi kommer sitta vid datan då.
Ni kan gjärna få kommentera något i kommentar fältet som ni vill jag ska göra eller någon video eller något. Det skulle vara jätte kul.

RSS 2.0