melinda

Hej
nu säger jag FÖRLÅT jag har inte bloggat på ett tag och jag vill säga förlåt men men nu är jag hos melinda och alla sitter i sängen och väldigt trogt jag sitter i mitten och felix brevid mig och sen aina också i ainas knä sitter melinda. Men nu ska jag vell inte göra så mycket men ska i alla avsluta inlägget.


pussokram

gäsp och god natt

GÄSP :0

Nu så är det jätte sent och tänkte bara säga god natt och att ajg har varit ute med mina syskon och nåra av deras kompisar och i morgon är det måndag som sagt det är sommarlov så skönt och sen så tänkte jag säga en sak till att i morgon får jag reda på om jag ska till kolmården men men :)
nu ska jag sova :O GÄSP


pussokram♥


Mycket nu. vet inget vad som händer.

Hej
Ursäkta att jag bara slutar blogga och så men som sakt jag har varit med moa hela hälgen och den har värkligen varit kul. och i dag så var vi i härta och badat jag är jo en liten badkruka men det gick bra dopte mig vet inte om moa tycket jag var badkruka men men. Nu så tänkte jag faktiskt säga att det är inte säkert att vi ska åka till kolmården försöker få tag i henne.
pussokram ♥


Men nu ska jag avsluta detta inlägg med en bild.


Foto: Eva Hoffman ( Mamma )
Modell: Merci Hoffman (lillebror)

Gott med mat :)

Hej
Gott i gotti vi åt precis  makaroner och köttbullar och nu packar moa sin väska som hon ska ha i kväll vi ska sova hos mig fast nu är vi vid henne och sen cycklar vi typ vid halvfyra och sen ska vi till affären och sen hem sen vet jag inte vad vi ska göra och sen vi 10 i morgon ska moa typ hem så då vet jag ej vad jag ska göra sen så håller vi på med att få tag i våran andra kompis Aina hon kanske ska sova med oss.
Men nu ska jag ta och avsluta detta med en bild :)


Foto: Moa björklund

Godnatt. <3

Hej Nu tänkte jag börja se en film som är ungefär 2 timmar lång sen så somnar jag vell så jag ska vell säga gå natt och sen i morgon kankse man ska tänka på vad man ska ha med sig till kolmården eftersom jag ska dit inte sakt det förut men som sakt skall till kolmården den 28 juni och då blir det jö inget skrivande.
Men nu får jag ta och avsluta min kväll med en film god natt
pussokram ♥

:( :(

VILL INTE BLOGGA

vet inte varför jag så dålig på blogg och ni ska bara se att om jag bloggar typ ett inlägg varje menut ( skoja men ett exepel ) det är ändå bara 4 som kollar min blogg. vene om jag ska blogga.


cs

Hej
nu tänkte jag bara säga att jag spelar cs och sen kanske jag ska sova med en kompis här hemma och skriver ändå lite då och då men ska gå hej då
pussokram :)

Kanske härta

Hej!
nu så är jag med en tjej och vi ska hitta på något och sen kanske härta kommer säker massa bilder där i från sen och sen så ska jag säga att det kanske inte blir så mycket blogg nu när hon är här och lite så men iaf nu ska jag gå hej då
pussokram♥


Foto: beatrice min syster

SOMMARLOOOOOOOV

Om festen

Hej!
jag kom hem för ett långt tag sen men hade saker att göra innan jag skulle göra detta. At skriva om festen i gårkväll.


Så först så kom vi dit då så börja dom köra dansstop en lek jag var inte med sen gick det fritt sen lekte vi lite till jag var med lite sedan dansade jag som att jag var full. :P Men jag har en jätte bra bild på mig när jag dansar och den får ni se sen men iaf sen efter ett tag så gick det slut mellan mig och en annan kille säger inge namn och sen så var det bråk mellan mig och några sen så blev jag kompis med en men en annan är jag ännu skit sur på och det säger jag heller inge namn. Men sen var det vell slut och vi åkte hem jag skulle jo sova hos moa och vi satt lite och pusslade och lite så sen gick vi och la oss.


Och i dag så har jag varit med moa håller på med min header. men vi var och tog kort och lite så åt glass och sen pussla vi i gen det är kul men nu ska jag fixa min header. :)
pussokram♥


Jag dansar står inte still
Modell: Jag
fotograf: Ebba Nygren.

bloggar när jag kommer hem♥

Hej!
Jag har inte bloggat för just nu är jag med moa och då så är det inte så kul att jag bloggar men tänkte bara säga att jag  har också sovit här så jag bloggar i kväll när jag kommer hem för jag tänkr va här så länge jag får.♥

Godmorgon ♥

Godmorgon nu hann jag och det var kul  men nu håller jag på med atgt klä på mig fixa håret och sminkningen så det är mycket på gånng men vet inte när jag skriver utan jag skriver när jag är ledig och kan. :) emn nu ska det fixas.
Men seen i dag på skolavslutningen så ska våran klass sjunga jag går och fiskar Den sak vi sjunga i dag :O Rätt kul :)
Men Måste Säga hej då :)
pussokram

Skolavslutning så himla kul. hela dan ska bli kul :P

Heeej Förlåt jag har glömt hela bloggen men nu så tänkte jag säga att det är sent och att i morgon blir det kalas det blir skolavslutning väldigt kul sen ska jag kolla på vagnarna och sen ska jag åka på en fest sen sova hos moa så det blir en kul dag i morgon så att jag skriver kanske kanske i morgon på morgonen men det får vi se om man hinner det är mycket som ska hinnas och nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon Men hej då
pussokram♥

Sen nu den 28 juni ska jag till kålmården
så jag hoppas det blir ett par bilder i bloggen <3 :)

RSS 2.0