White bag, H&M

ÄNTLIGEN så har jag köpt denna väska som jag har viljat ha så länge!
Älskar att den är vit nu till våren och roséguld på detaljerna!
Finns på H&M!
 

TISDAG, 17 MARS

TODAY'S OUTFIT 

Taco lördag

Ikväll har jag varit med mina syskon och ätit lite tacos! Vi har haft det jättemysigt och kollat på Melodifestivalen och sedan så har jag och min storasyster spelat in en video tillsammans!
 
Nu på senaste tid så har jag haft ganska så mycket på gång. Jag har NP nu i veckan och just nu på senaste tid har jag bara inte lust till något.
 
Oklart inägg, men snart är jag tillbaka!

KÄRA MÅNDAG!


 

Min dag började med att jag hade så sjukt ont i magen och inte hade någon lust att gå i skolan så jag var hemma hela dagen.
 
Men till slut kom solen fram och jag kände mig tvungen att gå ut. Jag var och hälsa på min mamma och min syster och gått en riktig promenad. När jag kom hem så åt jag lite pastasallad, såå gott! Sedan har jag bara suttit vid datan och redigerat lite videos! Detta är den bästa måndagen jag varit med om och jag känner mig så himla taggad på livet! 
 
Hoppas att ni har haft en underbar måndag!
 

glossybox, fifty shades

 
Vill ni se vad jag fick i min glossybo februari? Kolla in min youtube kanal där ni också får se hur mycket jag älskar fifty shades. 

MILLIAM 2ÅR!

 
idag fyller min fina systerson 2 år! Helt sjukt för tiden går så himla fort. Så idag firade vi honom med ett kalas med tårta och en masa folk. Min syster hade gjort jättefina tårtor som var inspererade av bondtema. Han älskar traktorer och allt där i mellan. 
 
Men har iallafall haft en riktigt härlig dag och nu taggar vi en ny vecka i skolan, vill verkligen inte tillbaka. Vill ha lägre sportlov! Men hoppas ni har haft det bra på sportlovet och att ni är taggade för en ny vecka i 
skolan/jobbet. 

RSS 2.0