Shoppade in går.

Hej! Igår så var jag i stan med Moa och köpte lite grejer som den här jackan på bilden som kosta 180kr (rea) och sen köpte jag lite öronghängen. Idag så var jag på konfirmation i rone och sen blev jag sjuk och nu ligger jag i sängen och ser på film. Eller ientligen så var jag sjuk i morse sen blev jag ännu mer sjuk. Men iaf nu ska jag se klart avsnittet av New Girl och sen vila en stund!


lite info!

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Okej, ja vet inte va jag ska börja med för att jag har lite info till bloggen. För det första så ska jag göra en ny header så småningom. Sen jag ska ju börja blogga och jag försöker för fullt men det är inte så lätt för jag behöver tips på vilka rediskerings program man kan ha på en mac data. Jag har picasa men det är bara såå konstigt! Men sen nu i sommar så kommer det nästan bara vara inlägg från mobilen för då är man ute mycket och man orkar inte ta med datan. Har inte så mycket mer att säga men vi ses! 
Om ni kan något bra rediskerngs program så skriv det i en kommentar :) 

7 Maj

Foto/Redigering - Fanny Jakobsson | Canon EOS 1100D
 
Hej! Jag har precis varit ute och tagit lite kort med Moa och resultatet ser ni här uppe. Innan det så lagade jag och Moa lite mat som blev jätte gott. I kväll stannar jag över här så pappa kommer med lite saker snart. Sen i morgon på lunch rasten så kommer jag cykla hem för jag ska packa till ridningen för jag och min kompis Hanna ska rida i morgon efter skolan och sen ska hon sova hos mig.
 
Ja, äntligen har jag börjat blogga, och ska försöka hålla ut hela sommaren och mer! Jag har försökt att lagt upp en video men det har inte funkat men testar någon annan gång. Men iaf jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas nu!

Sommar!

Hej, jag har försökt nu i fem dagar att blogga men det har förstörts eller har jag misslyckats så jag ger upp. Men idag har det varit en bra dag efter jag kom hem från skolan. För jag har haft jätte kul med Moa! Men vi ska gå och laga mat så jag skriver ikväll eller i morgon! :)
Allt blir bra när jag är med dig Moa! <3


Första video: Haul


RSS 2.0