FREDAGSMYS





Här är min kväll i bilder, haft så mysigt med både min bästavän och min familj! Först så började kvällen med att vi grillade i ett litet änge och hade jätte mysigt. Sedan gick jag och Moa på picknick och hade lite snacks med oss och pratade om allt möjligt från himmel och jord. Och sånt behöver man ibland, att bara få prata ut. Jag har iallafall haft jättemysigt! 
Hur har eran helg varit? 


10 Saker om mig│Youtube

 
Vill ni veta lite mer om mig? Gå in och kolla min nya video på min kanal så får ni
veta 10 saker som ni antagligen visste om mig. Så gå gärna in och kolla och preumenera på min kanal. 
Puss på er! 
 
Min kanal ←

TAGGAD PÅ LIVET

 
Hejsan mina kära! 
Vart ska jag börja? Jag har inte bloggat på 26 dagar, inte ovanligt men känns lite tomt att inte sitta framför datan att blogga varje dag. Men det är Nationella prov och det är sjukt mycket nu mot slutet. Innan jag slutar 9  så ska jag åka till Polen med min klass och är så sjukt taggad! Men jag är också så himla taggad på sommaren med all värme och jag är sjukt tagggad på att blogga och att göra videos till min youtube kanal! 
 
Ni visste väll att jag hade en youtube kanal? Sök på Fanny Jakobsson så kommer min kanal upp. Skule varit sjukt kul om ni gick in och prenumererade eller gilla något klipp. Kommer komma upp en massa videos i sommar. Ni kan också ge tips på vad jag kan göra.
 
 Puss på er!

RSS 2.0