Unboxing Glossybox

Canon Eos 1100D
 
Igår när jag kom hem ifrån skolan så åkte pappa till konsum för att hämta min Glossybox. När han kom med den så blev jag sjukt glad bara för att förpackningen var så sjukt snygg!
Är sjukt nöjd med allt!
 
Detta kom med i boxen:
 
Make up store - Higt tech lighter
Krämig produkt som kan användas för att ljusa upp och framhäva vissa delar i ansiktet - Kindben, under ögonbryn o.s.v. Mycket fin att lägga direkt på läpparna och blanda ut med läppglans.
Orginalprodukt 155kr/st
 
Dax - Alcogel pear & lilly - Perfekt i höst och vinter!
Håll bacillerna borta med denna effektiva handdesinfektion men frissk doft av päron och vita liljor i en praktiskt flaska som passar perfekt i handväskan eller att ha stående i badrummet hemma.
Orginalprodukt 64kr/250ml
 
Egyptian magic - All purpose skin cream
Vanlig dryg universalkräm som djupt återfuktande och läkande - räddaren i nöden för torra knogar, armbågar, läppar och så vidare. Innehåller enbart naturliga ingredienser.
Orginalprodukt 235kr/59ml
 
Me Me Me cosmetics - Cheek and lip tint ''Coral blossom''
Få en hållbar och fräsch tint av färg på både läppar och kinder med denna bästsäljare från MeMeMe. Pensla på önskad mngd färg och jämna till med fingertoppen.
Orginalprodukt 69kr
 
So susan - Universal blush
Rouge som ger fräsch färg som anpassar sig efter din hudton. Dess mjuka konsistens gör den både behaglig och lättapplicerad. Den är dessutom återfuktande och näringsgivande.
Orginalprodukt 199kr
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0